Mere om indskoling og SFO

Indskoling er for elever i 0.-3. klasse og lederen har også ansvaret for SFO/SFK.

Når børnene går i 0.-3. klasse, kan de benytte SFO'ens tilbud efter skole og i skoleferierne. Når de kommer i 4. og 5. klasse hedder tilbuddet SFK (Skole Fritids Klub). Her er der øget krav om samarbejde med kommunens fritidsforeninger og kulturliv.

De ansatte pædagoger i hhv. SFO og SFK er alle tilknyttet årgangsteam i skolen og deltager som kontaktpædagoger i undervisningen med særligt fokus på klassens og den enkelte elevs trivsel.

Ind- og udmeldelser af SFO og SFK foregår via Rudersdals Kommunes hjemmeside:

Det betyder, at forældre selv står for ind- og udmeldelsen. Se mere information på ovennævnte link.

Den gode overgang

Velkommen i skole