Mød din lokalpolitiker

Har du en særlig sag, du gerne vil diskutere med politikerne eller ideer til udvikling af dit lokalområde, som du gerne vil give videre? Så har du igen chancen for at tale med din lokalpolitiker om det, der optager dig i nærdemokratiet.

Kommunalbestyrelsen inviterer nemlig til tre nye dialogcaféer med åben dagsorden.

Læs mere om Dialogcaféer

Et af møderne foregår torsdag den 2. marts 2017 kl.16.00 – 17.30 på Vangeboskolen.

Nyheder fra Skolespring.dk

Velkommen

Vangeboskolen er beliggende for enden af en blind vej omkranset af skov og en lille sø. På skolen går ca. 440 søde og nysgerrige elever, vi er omkring 70 ansatte - og så er der ca. 1000 interesserede forældre. Skolen er opdelt i tre faser. Fase 1 for SFO og 0.-3. klasse. Fase 2 for 4.-5. klasse og Fase 3 for 6.-9. årgang.  Skolen ledes af et team bestående af en skoleleder, to pædagogiske afdelingsledere samt en administrativ leder.

At bidrage til det enkelte barns
udvikling, trivsel og selvstændighed
i et trygt og lærende fællesskab.